PRIMARY COLORchoose one

BASE SKINchoose one

BACKGROUNDchoose one

Patterns

EXTRA SKINchoose multiple

MENU SKINchoose one

ABOUT ME

profile picture profile picture
profile picture

...Malaysian WebDesigner. Freelance

I create beautiful web interfaces for the digital world. I am focused on the best user experience. I worked with so many big clients. I am the king...

Let's socialize!

  • NAME Melz | MelRomeo
  • STATUSIn Love
  • BIRTH DATE28 March
  • BIRTH PLACE Kuala Lumpur
  • ADDRESSSkudai , Johor Bahru
  • E-MAILme@melromeo.com
  • PHONE+6017 7345540
  • FREELANCEAvailable

Testimony

Testimony

RinaSalleh

Owner Rinasalleh Resources

Tahun 2010 masa awal bisnes online part time terus terfikir nak buat website. Rina rasa penting untuk ada website walaupun masa tu belum serius lagi sebab fikir nak buat bisnes untuk long term. Masa tu Rina tak pernah jumpa Mel. Semua urusan melalui online saja. Namun alhamdulillah komunikasi sangat mudah dan Mel deliver seperti apa yang di minta. Terima kasih Mel, sampai hari ni antara tulang belakang Rina Salleh Clothing dari awal penubuhan! So kalau nak servis bina website boleh contact Mel. Kata Rina recommend. Bagitau budget atau nak macam mana, Mel boleh buat bagi jadi! Nak ada shopping cart ke, nak slide show ke apa ke boleh request. Siapkan duit je. Hehe. Memang puas hati!

FarahLee

Owner Farahiskandar

Melz tidak putus berhubung dengan kami bagi memastikan kami faham tentang cara untuk mengendalikan sistem website kami sendiri serta berpuas hati dengan hasil kerja Melz.Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dengan servis yang dibekalkan. Kami sangat berpuas hati dengan hasil kerja Melz

Development Skills

E-Commerce

Wordpress

jQuery

CSS3

Design Skills

Photoshop

Illustrator

Sony Vegas

After Effects

PORTFOLIO

RinaSalleh

Web Design

DearHerne

Web Design

FarahIskandar

Web Design

Lakayena

Web Design

BellaAmmara

Web Design

JbrcShop

Web Design

Hijriahome

Web Design

Sincerelybyus

Web Design

Landing Page Bellaammara

Web Design

ShopsiniYou

Web Design

Cloverush

Web Design

CONTACT

Where am I in this world?

Drop me a line!

  • Ã